Competitive intelligence - významný nástroj TOP managementu firmy - Bartes, František
Získavanie potrebných informácií z informačných systémov pre rozhodovanie TOP manažmentu. Proces tvorby podnikovej konkurenčnej stratégie. Strategické informácie o konkurenčných firmách v zmysle prípravy realizácie konkurenčného boja firmy. Identifikácia pojmov Business Intelligence (BI) a Competitive Intelligence (CI). Podnikové činnosti podložené modernými informačnými technológiami.