Marketing Standardization versus Differentiation in Industrial Multinational Companies in Slovakia - Roby, Zuzana
Problém marketingovej štandardizácie verzus diferenciácie v slovenských multinacionálnych priemyselných podnikoch na medzinárodných trhoch.