Nové výzvy a trendy v rozvoji vysokých škôl - Habánik, Jozef
V čase globálnych ekonomických, finančných a spoločenských zmien, sa vysoké školy stávajú tvorcami vedomostnej spoločnosti a poznatkovej ekonomiky. Aby mohli splniť túto úlohu, musí byť pripravený nový zákon o vysokých školách, nový systém komplexnej akreditácie, pripraviť nové študijné programy pre profesijne orientované bakalárske vzdelávanie a internacionalizovať vysoké školy v súlade s prioritami Bolonského procesu