Výučba predmetov Automatizácia projektovania a Prípadové štúdie - Blahušiak, Martin
Predmety Automatizácia projektovania a Prípadové štúdie sú povinnými predmetmi na druhom stupni štúdia odboru Hospodárska informatika na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Tieto dva predmety tvoria spolu s ďalšími vyučovanými predmetmi základ vedomostí študentov v oblasti vývoja informačných systémov a aplikácií.