Fiscal policy reaction in the short term for assessing fiscal sustainability in the long run in Central and Eastern European Countries - Stoian, Andreea
Analýza primárneho salda verejných financií v krátkodobom horizonte za účelom posúdenia fiškálnej údržateľnosti v dlhodobom horizonte v krajinách strednej a východnej Európy. Použitie fiškálnej reakčnej funkcie. Teoretické základy fiškálnej udržateľnosti. Testovanie fiškálnej údržateľnosti v strednej a východnej Európe.