Inovačný rozvoj v podmienkach znalostnej ekonomiky - Kordoš, Marcel
Inovačné aktivity ako výsledky výskumu a vývoja sú ako v Európskej únii, tak aj na Slovensku, hybnou silou rozvoja ekonomiky. Vytvárajú predpoklady budúcej konkurencieschopnosti vo forme nových poznatkov, výrobkov, zvyšujú efektívnosť ekonomiky. Ekonomiky, ktoré v minulosti venovali pozornosť rozvoju výskumu a vývoja, dosahujú v súčasnosti vysokú inovačnú výkonnosť.