Vybrané aspekty využívania IKT (spätná väzba a jej realizácia) - Kultan, Jaroslav, 1960-
Jednou z možností využívania IKT je vytváranie spätnej väzby, ktorá umožňuje nielen vyhľadávať odchýlky medzi požadovanými hodnotami v oblasti vzdelávania ale aj vytvárať regulačný zásah. Výsledky študentov sú úmerné ich snahe a ich prístupu ku vzdelávaniu počas celého semestra. Modernou formou využívania IKT je tvorba elektronických kurzov pomocou systémov zameraných na riadenie vyučovania (LMS). Najčastejšie používaným systémom v oblasti školstva je systém MOODLE. Spätná väzba a jej úlohy vo vyučovaní.