Interaktívna tabuľa – významný reprezentant modernej prezentačnej a didaktickej techniky - Ondrejková, Anna
Interaktívna tabuľa – moderná pomôcka vo vzdelávacom procese. Výhody interaktívneho vyučovania. Prínosy pre učiteľa a pre žiaka. Druhy a modely interaktívnych tabúľ a ich príslušenstva. Súčasný stav vo využívaní interaktívnej tabule vo svete a u nás.