Volatility spillovers between stock and currency markets: evidence from emerging Eastern Europe - Fedorova, Elena
Prepojenie medzi rozvíjajúcimi sa akciovými trhmi východnej Európy a Ruskom. Skúmanie vzťahov medzi peňažným trhom Poľska, Maďarska, Ruska a Českej republiky. Skúmanie vzájomnej závislosti medzi akciovým a peňažným trhom rozvíjajúcej sa východnej Európy a akciovým a peňažným trhom Ruska. Garch-Bekk model. Empirické výsledky analýzy.