Úloha stategických scenárov v manažmente hodnoty podniku - Okruhlica, František
Rast hodnoty podniku a zmena prístupu strategického myslenia. Strategické riadenie a analytická fáza tvorby stratégie. Tvorba alternatívnych scenárov a formulácia stratégie zabazpečujúca rast hodnoty podniku.