Inovácie a finančná výkonnosť slovenských strojárskych podnikov - Hudák, Igor, 1985-
Inovácie v podnikoch. Systémový prístup k riadeniu inovácií. Zvýšenie efektívnosti a výkonnosti podnikových procesov. Príklad štruktúry inovačných metrík. Výkonnosť podniku a jej hodnotenie. Kľúčové indikátory výkonnosti. Riadenie rizika.