Hodnota podniku a metódy jej stanovenia - Miškanin, Marián
Základné ohodnocovacie prístupy a nové požiadavky na ohodnocovanie podnikov. Hodnota (value) ako ekonomická kategória vyjadrujúca vzťahy medzi výrobcami. Analýza a metódy stanovenia hodnoty podniku. Medzinárodné štandardy hodnotenia podniku.