Miera rastu a jej vplyv na výslednú hodnotu podniku - Jakubec, Miroslav
Metódy ohodnocovania podniku v slovenskej praxi a normy MS SR. Prístupy k výpočtu trvale udržateľnej miery rastu a vplyvy, ktoré sa môžu objaviť v súvislosti s finančnou a hospodárskou krízou pri jej výpočte.