Výhody a nevýhody projektového financovania nehnuteľností - Tropeková, Anna
Projektové financovanie ako zhodnocovanie finančného kapitálu investovaním, pričom je zabezpečená návratnosť investovaných finančných prostiedkov a zisk. Možnosti realizácie projektov oddelené od majetku spoločnosti. Metóda projektového financovania v Európe a na Slovensku.