Konkurencieschopnosť a inovácie v Košickom samosprávnom kraji - Nižníková, Zuzana, 1986-
Definícia konkurencieschopnosti a inovácie. Výsledky hodnotenia úrovne inovácií prebiehajúcich v subjektoch malého a stredného podnikania v Košickom samosprávnom kraji. Zmapovanie situácie danej problematiky a následné návrhy riešení.