Úloha marketingovej komunikácie v procese informovanosti o obnoviteľných zdrojoch energie - Nimrichterová, Jana
Problematika obnoviteľných zdrojov energie (OZE) so zreteľom na potrebu zvýšenej osvety a informovanosti širokej verejnosti. Opodstatnenosť marketingovej komunikácie v procese zabezpečovania informovanosti o obnoviteľných zdrojoch energie. Informovanie slovenskej verejnosti o OZE. Úloha Energetického centra Bratislava.