Cenová stabilita versus finančná stabilita v podmienkach eurozóny - Kotlebová, Jana, 1969-
Hlavné ciele menovej politiky Eurosystému. Dva piliere stratégie menovej politiky v podmienkach eurozóny. Regulácia peňažného trhu prostredníctvom kľúčových úrokových sadzieb Európskej centrálnej banky. Menové nástroje a ozdravenie trhu.