Aplikácia vybraných statických a dynamických metód v kapitálovom rozpočtovaní podniku - Markovič, Peter, 1974-
Definovanie kapitálového rozpočtovania. Jeho hlavná činnosť. Metódy v kapitálovom rozpočtovaní podniku.