Pozícia rodinného podnikania v SR a v Maďarsku - komparatívna štúdia - Mura, Ladislav
Rodinné podnikanie je častý spôsob podnikania vo vyspelých štátoch. Spoločné podnikateľské aktivity osôb, ktoré sú v rodinnom vzťahu. Rozdiely a vlastnosti rodinného podnikania endogénneho a exogénneho charakteru. Zhodnotenie pozície rodinného podnikania na Slovensku a v Maďarsku.