Objavte Slovinsko - Kramárová, Zlatica
Legenda o vzniku Slovinska. Slovinsko z pohľadu cestovného ruchu. Zábavný priemysel ako významná zložka cestovného ruchu. Dovolenka pre aktívnych. Slovinský kras. Zahraniční návštevníci Slovinska. Slovinsko - prvý a doteraz jediný člen EÚ z bývalej Juhoslávie.