Lokalizácia ekonomických aktivít v SR - Mrvová, Marcela
Pojem "región" ako územne vymedzený priestor na tvorbu a uskutočňovanie regionálnej a štrukturálnej politiky. Územné členenie SR podľa klasifikácie NUTS. Rozdiely medzi regiónmi a hodnoty jednotlivých ukazovateľov. Geografická poloha Slovenska a ekonomika regiónov.