Ochutnajte Burgenland - Blažková, Eva
Burgenland - niekoľko desiatok kilometrov vzdialený od slovenských hraníc. Ponuka inej gastronomickej kultúry. Rodinný charakter väčšiny gastronomických podnikov. Osobitý štýl, koncept a atmosféra pohostinstiev. Návšteva niektorých z nich.