Municipálna podpora miestnej ekonomiky v SR - Ježková, Renáta
Súčasná situácia municipálnej podpory miestnej ekonomiky v obciach a mestách Slovenskej republiky. Rozvoj miest a obcí a podnikateľské aktivity v primárnom, sekundárnom a terciálnom sektore národného hospodárstva.