Obnova mestských štvrtí pomocou štrukturálnych fondov - Brazdovičová, Silvia
Obnova mestských štvrtí a revitalizácia miest SR. Regionálny operačný program (ROP). Modernizácia, rozvoj miest a verejných priestranstiev. Hlavné ciele kohéznej politiky Európskeho fondu regionálneho rozvoja (European Regional Development Fund - ERDF).