Brunch - Kramárová, Zlatica
Víkendový, prevažne nedeľný, brunch ako príjemný rituál, ktorého cieľom je oveľa viac, ako len zasýtiť. Brunch - kombinácia neskorých raňajok (breakfast) a skorého obeda (lunch). Kto a prečo obľubuje brunch. Brunch po slovensky. Bratislavský "brunchový" boom. Ponuka brunchu vo vybraných hoteloch.