Konkrétna pomoc regiónom od akademickej obce - Molnár, Pavol
Meódy a podpory tvorivých procesov a nástroje pre posilnenie, inšpiráciu a zefektívnenie činnosti obyvateľov regiónov. Skupina nástrojov na podporu inovácií pre dynamickejší rozvoj podnikania. Aktivity zvýšujúce motiváciu jednotlivcov - podnikateľov k systematickej tvorivej činnosti.