Ekonomické vysokoškolské vzdelávanie v Slovenskej republike - Nimrichterová, Jana
Študijné odbory ekonomického zamerania podľa Sústavy študijných odborov SR. Ekonomické vysokoškolské vzdelávanie v SR. Prehľad slovenských fakúlt (resp. vysokých škôl) ekonomického zamerania. Prehľad vývoja počtu študentov na týchto fakultách (2003-2008). Ranking fakúlt ekonomického zamerania podľa ARRA. Indikátory hodnotenia ARRA.