Aké správy vysielame, nech povieme čokoľvek? Komunikácia ako hlavný nástroj riadenia - Reháková, Helena
Aspekty komunikácie, jej zložky. Dve roviny správy. Manažérsky imperatív. Líderská komunikácia so zamestnancami. Imponovacie techniky. Fasádové techniky. Autentická komunikácia.