Manažment spoločenskej zodpovednosti organizácií - Sütöová, Andrea
Charakteristika spoločenskej zodpovednosti a význam jej riadenia v organizácii. Základné piliere spoločenskej zodpovednosti. Porovnanie vybraných nástrojov v oblasti manažmentu spoločenskej zodpovednosti.