Zriaďovanie a zrušovanie rozpočtových a príspevkových organizácií - Konvalinková, Iveta
Zriaďovaniea zrušovanie rozpočtových a príspevkových organizácií VS upravuje zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách. Hospodárenie rozpočtových organizácií. Zmena podriadenosti a zmena spôsobu financovania rozpočtovej alebo príspevkovej organizácie.