Vyrubovanie dane z nehnuteľností - Bubeníková, Iveta
Daňová povinnosť pri dani z nehnuteľnosti podľa zákona č. 582/2004 Z. z. Rozhodnutie obce alebo mesta o zavedení dane z nehnuteľnosti na území ktorej sa nehnuteľnosť nachádza. Určenie daňovej povinnosti daňovníkom. Platobný výmer na daň z nehnuteľnosti a náležitosti rozhodnutia.