Vyhlásenie o poukázaní 2% zaplatenej dane - Valterová, Ivana
Zmena podmienok poukázania podielu zaplatenej dane vybraným neziskovým organizáciám. Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z.n.p. Vyhlásenie FO a PO v daňovom priznaní. Prijímatelia a použitie podielu zaplatenej dane. Príklady poukázania podielu zaplatenej dane.