K problematike jednotnej prezentácie štátu v zahraničí - Rusiňák, Peter
Príspevok je súčasťou projektu VEGA Postavenie a úlohy diplomacie v procese jednotnej prezentácie štátu (1/0763/10), spracovávaného na Fakulte medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Jeho cieľom je stanoviť obsah, zameranie a teoretické a metodické postupy skúmanej problematiky. Autor sa v príspevku zameriava najmä na terminologické aspekty skúmanej problematiky. K termínu jednotná prezentácia štátu v zahraničí, klasická diplomacia, verejná diplomacia, propaganda a branding.