K niektorým aspektom jednotnej prezentácie Slovenskej republiky v zahraničí - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Autorka sa v príspevku zameriava najmä na doterajšie prístupy k spracovaniu konceptu jednotnej prezentácie SR. Uvedený postup konfrontuje prostredníctvom komparácie s prístupmi realizovanými v Českej republike ako porovnateľnej krajine z hľadiska veľkosti a spoločnej historickej skúsenosti.