Zákon o rodičovskom príspevku - Feketeová, Anna
Úplné znenie zákona č. 571/2009 Z. z. o rodičovskom príspevku a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 335/2010 Z. z. a zákona č. 513/2010 Z. z. aj s komentárom.