Systém národných účtov - Baláž, Pavol
Systém národného účtovníctva a jeho súčasné podoby známe pod názvami SNU93, ESA95 a NIPA. Postupná implementácia systému ESA95 v podmienkach ŠÚ SR. Málo využívaný systém údajov, ktoré systém národných účtov poskytuje. Prehľad príspevkov týkajúcich sa systému národných účtov a ich autorov, ktorí prispeli do 20-ročnej histórie vedeckého časopisu Slovenská štatistika a demografia.