Náhrada príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca od 1.1.2011 - Strýčková, Jolana
Náhradu príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti poskytuje zamestnancovi zamestnávateľ zo svojich finančných prostriedkov podľa zákona o náhrade príjmu, ktorý bol s účinnosťou od 1. januára 2011 novelizovaný článkom IX zákona č. 543/2010 Z. z. Príklady z praxe.