Invalidita a podmienky nároku na invalidný dôchodok od 1. januára 2011 - Macková, Zuzana
Invalidný dôchodok a pojem invalidita. Podmienky vzniku nároku na invalidný dôchodok. Dávková schéma - súhrn podmienok ustanovených právnym predpisom dôchodkového poistenia (zákonom č. 461/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov) pre vznik nároku na jednotlivú dôchodkovú dávku. Všeobecný vymeriavací základ. Obdobie dôchodkového poistenia. Dôchodkový vek. Určenie sumy invalidného dôchodku. Konanie a doklady potrebné na priznanie invalidného dôchodku.