Takmer každý odpad sa dá využiť - Číž, Juraj
Zhodnocovanie odpadov z domácností a firiem je dnes u nás stále v plienkach. Na Slovensku sa podľa zistení Eurostatu zvýšil podiel skládkovania komunálneho odpadu. Celková produkcia komunálneho odpadu v kg na obyvateľa/rok a spôsoby nakladania s ním - príklady štátov EÚ.