Dajme zelenú želecniciam - Hudec, Marián
Potreba rozvoja železničnej a mestskej koľajovej dopravy na Slovensku, nadviazanie na stratégiu EÚ. Nevyhnutnosť zmeniť vnímanie železníc na Slovensku. Transkontinentálny dopravný projekt.