Medzikultúrna komunikácia v podnikaní - Farkašová, Viera
Špecifiká kultúr jednotlivých krajín a ich význam pri vzájomnej komunikácii v rámci podnikania. Aspekty medzikulturálnej komunikácie pri nadväzovaní kontaktov v podnikaní. Kultúry sústreďujúce sa na obchod a kultúry sústreďujúce sa na vzťahy (deal-focused cultures, DV a relation- ship- focused cultures, RF).