Druhou najväčšou ekonomikou sveta je Čína - Sinproh, Chalotorn
Čína sa stala oficiálne druhou najsilnejšou ekonomikou sveta v druhom kvartáli 2010, čím nahradila Japonsko. Je len otázkou času, kedy Čína predbehne ekonomiku USA a stane sa najväčšou ekonomikou sveta.