Úloha strategického riadenia - Šukalová, Viera
Strategické riadenie vo verejnej správe, koncepcia a analýzy. Vyjadrenie pomeru ambícií a cieľov s orientáciou na ich dosiahnutie. Rozdelenie plánovaného procesu strategického manažmentu vo VS. Stratégia ako spôsob, ktorým organizácia realizuje svoje poslanie a víziu.