Zamestnanecké benefity - Burák, Emil
Aktuálne trendy v oblasti vývoja benefitov na Slovensku. Finančné a nefinančné benefity. Odmeňovanie manažérov a výkonných pracovníkov. Zaangažovanosť, pocit participácie a sebarealizácie mladého pracovníka. Kvalitné a sústavné vzdelávanie. Športové podujatia. Spolufinancovanie benefitov ako alternatíva. Vlastné škôlky a ambulancie. Osobné darčeky. Atraktívne pracovné prostredie. Plošné poskytovanie benefitov pre všetkých zamestnancov. Cafeteria systém. Najobľúbenejšie benefity v Slovenskej republike.