Ako viesť hodnotiace pohovory - Horáková, Dana
Ako často robiť hodnotiace pohovory so zamestnancami. Ako sa pripraviť na hodnotiaci pohovor. Ako zvládnuť hodnotiaci pohovor. Ktoré hodnotiace kritériá zvoliť. Hodnotenie v praxi. Ako súvisia hodnotiace pohovory s odmeňovaním.