Pakt konkurecieschopnosti na zaplátanie krízovej trhliny - Hölcz, Róbert
Súbor nástrojov fiškálnej politiky Francúzska a Nemecka. Fiškálna politika národných ekonomík a rast produktivity práce. Deficity verejných financií vo vzťahu k národnému HDP. Eurovalová záchrana reálnymi peniazmi. Zvyšovanie cien potravín a ekonomická nerovnováha.