Japonské nešťastie nemusí ohroziť globálnu ekonomiku - Hölcz, Róbert
Japonská kríza a svetová ekonomika. Nešťastie, ktoré postihlo tretiu najväčšiu ekonomiku sveta. Podiel Japonska na celosvetovom hrubom domácom produkte. Budúci vývoj japonských makroekonomických ukazovateľov. Dôsledky tragédie a vplyv na globálnu ekonomiku.