Dokáže Slovensko vyriešiť dôchodkové a odvodové rébusy? - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Problém v neschopnoti dôchodkových systémov vyplácať dôchodky z odvodov odvádzaných z priebežných penzijných systémov. Demografický problém a znižujúci sa počet pracujúcich odvádzajúcich odvody do verejných penzijných fondov. Portfólia správcovských spoločností a zvyšovanie inflácie. Budúcnosť a riešenie dôchodkových systémov.