Teoretické súvislosti multilaterálnej rozvojovej pomoci - Ščepán, Michal
Vybrané aspekty a teoretické súvislosti multilaterálnej rozvojovej pomoci. Úlohy a funkcie medzinárodných organizácií, ktoré zohrávajú pri riešení otázok rozvojovej spolupráce na pozadí ich teoretických východísk a praktických okolností.