Mravnosť v biznise - slovenský otčenáš etiky podnikania - Burák, Emil
Recenzia diela o kvalite ľudských zdrojov v biznise. Postrehy a skúsenosti osobností domáceho i svetového formátu v oblasti rád v etike podnikania. Pragmatizmus vychádzajúci z obrovského poznania.